Spreken als een leider

Iets wat velen zouden willen kunnen. Om mensen te inspireren. Meer voor elkaar te krijgen. Meer impact te maken. Om jezelf beter neer te zetten. Om je producten te verkopen. Wat levert het jou op om te spreken als een leider?

 

Wilfred

Geschreven op

In januari 2021 wist ik niet goed wat ik moest gaan doen. Ik had mijn bedrijf verkocht en vroeg mezelf af: wat ga ik nu dan doen? Ik ben blij dat ik Huibert-Jan van Roest leerde kennen. Bij hem volgde ik ‘The road to keynote’, waarin ik leerde hoe ik mijn verhaal over leiderschap het best kan vertellen. Wauw, van een ‘ hak op de tak verhaal’, naar een gestructureerd, rond verhaal met mooie anekdotes.

Voor we het wisten deelden we samen een kantoor. En richtten we De Nieuwe Tak op, club voor nieuwsgierige ondernemers en verschilmakers. Super tof dat we dit doen en dat er zo veel mooie dingen ontstaan.

Met Spreken voor Publiek helpt Huibert-Jan mensen om hun verhaal te delen. Zodat je ook echt de volgende stap zet in jouw plan. Je krijgt vertrouwen, leert argumentatie en story telling skills. Met De Intrinsieke Motivator focus ik me op leiderschap en ontwikkeling. Mijn kwaliteit is om mensen te inspireren en om mensen te leren hoe je dit doet. Om meer mensen mee te krijgen in je team of om klanten voor je te winnen. Leiderschap en inspireren inzetten om strategische en commerciële doelen te behalen. Niet vanuit een truc maar vanuit de oprechte intentie om mensen te helpen. Of dat nu klanten of je collega’s zijn, je hoeft je niet als een ‘verkoper’ of een ‘manager’ te gedragen.

Het duurde dan ook niet lang dat Huibert-Jan en ik erachter kwamen dat onze expertises samen bijzonder veel waarde leveren voor professionals en ondernemers. Namelijk je verhaal goed leren vertellen, en dit koppelen aan leiderschap. Aan fases in een verkoopgesprek, keynotes, 1-op-op-1 gesprekken en meetings.

We geven een garantie voor groei. Die garantie durven we te geven omdat we tijdens de opleidingsdagen intenties plaatsen en doelen stellen. Hetgeen wat je leert, ga je ook toepassen in de praktijk. Zo blijven de sessies niet bij alleen inspirerende en leuke sessies, maar zet je de skills die je leert in om je doelen te behalen. Je committeert je met je groep aan je doelen en houdt elkaar scherp.

Je leert argumentatie skills en story telling. Ook leer je wat je beperkende patronen zijn en hoe je deze kan doorbreken. Naast persoonlijke overwinningen, leer je hoe je jouw verhaal kan inzetten om mensen te inspireren en mensen mee te krijgen. In groepen, voor een publiek en 1-op-1. Van onzekerheid over spreken, naar een daadkrachtig persoon die dromen waarmaakt.

Benieuwd naar de cursus Spreken als een leider? Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.

Foto Wilfred spreker

Meer blogs