Gedoe in je team of probleem in je organisatie?

Als ontwikkelpartner help ik je graag

Samen met o.a. mijn partners Authentiek Leiderschap en Spreken voor publiek help ik je met jouw ontwikkel uitdagingen en verander trajecten. Leiderschap, team & organisatieontwikkeling, trainingen gericht op spreken, coachen en leiderschap.

Jouw ontwikkelpartner

 Leiderschapsontwikkeling en organisatie & teamontwikkeling
Authentiek Leiderschap: maak meer impact
Spreken voor publiek:  ieder bedrijf verdient een podium
De Intrinsieke Motivator: Visie podcast productie

Leiderschapsontwikkeling en organisatie & teamontwikkeling

Gedoe in je team of organisatie is nooit leuk. Signaleer je gedrag waar je niet blij mee bent en wil  je ander gewenst gedrag juist meer zien?

Samen met uitsluitend de allerbesten op het gebied van leiderschap en ontwikkeling help ik je met jouw team en organisatie uitdagingen.

Authentiek Leiderschap:

maak meer impact

Authentiek leiderschap is leiderschap waarbij je je diepste zingeving (missie) en je kernwaarden leidend laat zijn in je gedrag.

Leiders en organisaties die van hieruit handelen, creëren een hogere medewerkersbetrokkenheid en -trots, en zijn aantoonbaar succesvoller in het behalen van hun doelstellingen.

Bas Blekkingh is eigenaar van het bedrijf en schrijver van het boek Authentiek Leiderschap. Bas doceert het vak Authentiek Leiderschap op Neyenrode. In aflevering #23 van mijn podcast ‘Leiders van Nu’ bespreken Bas en ik hoe je daadwerkelijk een cultuurverandering teweeg brengt.

Spreken voor publiek:

ieder bedrijf verdient een podium

Spreken voor publiek leer je door te doen. De trainingen bieden je een veilige plek om te oefenen. Je ontvangt tips, technieken, en je wordt geholpen om jouw hobbels en valkuilen te overwinnen op het gebied van spreken.

Huibert-Jan van Roest is eigenaar van Spreken voor publiek. Luister aflevering #24 van mijn podcast ‘Leiders van Nu’ als je benieuwd bent naar Huibert-Jan zijn visie op spreken en leiderschap.

De Intrinsieke Motivator:

Visie podcast productie

Start een ontwikkeltraject of veranderproces met een interview met een leider van de organisatie. Inspireer je mensen en neem ze mee in de visie van het bedrijf.

Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk

Wij zijn er niet voor iedereen!

Wij zijn er niet voor bedrijven die niet van verandering houden. Het is noodzakelijk om persoonlijk te willen groeien, met het team en met je organisatie.

Wij zijn er voor bedrijven die:

Haar mensen echt serieus neemt
In beweging willen zijn en blijven
Een verschil willen maken in het leven van mensen

Durf jij het anders te doen?

Laten we dan eerst eens kort bellen of online kennismaken. Dan beantwoord ik al je vragen. Zonder verplichtingen, gewoon om eens om te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt.
1. We bellen of maken online kennis, max 20 minuten
2. Beide partijen enthousiast? We spreken af op mijn kantoor of bij jullie. We bespreken de huidige situatie en de gewenste situatie. Bij enthousiasme maken we plannen voor een passende sessie of ik doe een voorstel voor een traject
3. Indien gewenst nemen we een podcast op over de visie van de CEO van het bedrijf als start van een ontwikkeltraject
4. Sessie vindt plaats of we doorlopen het ontwikkeltraject
5. Evaluatie op locatie
Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk

Wilfred weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Hij heeft de sessie aangepast aan onze behoefte. Hij heeft mij de tools in handen gegeven om op een andere manier naar de capaciteiten van mijn collega’s te kijken. Hierdoor ben ik in staat om mijn collega’s op een positieve manier te beoordelen en ze in hun kracht te zetten. Ik kan Wilfred van harte aanbevelen. Zijn prettige, rustige manier van werken waardeer ik. Ik zou het zo nog een keer doen. Dankjewel Wilfred!

Mirjam Hummeling, Eigenaar Plus budget – budgetbeheer, bewindvoering en mentorschap

Mirjam Hummeling
15-03-2023

Dit is de kracht die hem onderscheidend maakt

Wilfred heeft een oprechte houding om anderen verder te willen helpen. Dit is de kracht die hem onderscheidend maakt ten opzichte van anderen en de reden dat zijn sessies zo waardevol zijn.
Maarten den Oudsten, eigenaar Wecruitment & Broccoli Agency
Maarten den Oudsten
20-05-2021
Precies wat je nodig hebt

Wilfred doet aan dialoogtraining. Hij beheerst de theorie zo goed dat de training altijd precies is wat je nodig hebt. Hij koppelt de training aan de behoefte van de mensen. Wat me vooral bijstaat is dat Wilfred me heeft geleerd hoe je communiceert met mensen, dat vond ik heel inspirerend. Ik kan het absoluut aanraden om je te laten coachen of trainen door Wilfred!

Oprichter Zelf Leads genereren & Online marketeer bij Physical Leads
Pieter Kern
20-10-2022

Waarom samenwerken

Samenwerking met sterke partners: ik kijk samen met jou wat het beste past in jouw team of organisatie.
een vast aanspreekpunt die je helpt vanuit een oprechte intentie om te groeien: je regelt alle ontwikkel uitdagingen onder één dak.
Advies op maat: in elke fase heb je iets anders nodig. Krijg hulp bij het maken van de juiste keuze.
Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk
Ontwikkeltrajecten, veranderprocessen en trainingen bij de aller besten op het gebied van leiderschapsontwikkeling, team & organisatieontwikkeling en trainingen.

Niet meer bij allemaal verschillende partijen opleiding en ontwikkeltrajecten uitbesteed maar alles onder één dak met een vast contactpersoon.

We kunnen bellen of online kennismaken (max 20 minuten). Laat me weten wat je voorkeur heeft, dan stemmen we af wanneer we contact hebben.
Kennismakingscall

Plan kennismakings call

× Hoe kan ik je helpen?