Teamontwikkeling

Teamsessies

Gericht op kernwaarden, cultuur en gedrag. Het is niet meer van deze tijd om mensen te vertellen wat ze moeten doen. Mensen inspireren en aanspreken op hun autonomie is de toekomst. Betrek je mensen bij besluitvorming en beleid zal gedragen worden. Maar hoe doe je dit? Wij helpen je graag!

Krijg je mensen in beweging en zorg voor een daadkrachtig team

 Hoe werkt het?
Stap 1 Veiligheid
Stap 2 Wat gaat er goed?
Stap 3 Nieuwe afspraken in gedrag

Hoe werkt het?

We richten ons op het stimuleren van de autonomie van teamleden. In plaats van je teamleden te pushen, inspireer je ze om het beste uit zichzelf te halen. Door mensen op hun talenten aan te spreken, zal het team betere resultaten behalen.

Prijs sessie dagdeel: €1.195,-

Stap 1

Veiligheid

Wat spreken we met elkaar af als het gaat om normen en teamwaarden om deze sessie voor iedereen prettig te laten verlopen.

Stap 2

Wat gaat er goed?

Alleen benoemen wat er beter moet werkt niet. Dit komt nergens bovenop en brein technisch gezien werkt het demotiverend om alleen maar bezig te zijn met wat er beter ‘moet’. Deze stap is essentieel om met elkaar in beweging te komen en te blijven.

Stap 3

Nieuwe afspraken in gedrag

Hierbij maken we concrete afspraken en koppelen we dit aan gedrag.

Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk

Wij zijn er niet voor iedereen!

Wij zijn er niet voor bedrijven die niet van verandering houden. Het is noodzakelijk om te willen groeien met het team, vanuit de mensen zelf.

Wij zijn er voor bedrijven die:

Het anders durven en willen doen
Haar mensen echt serieus neemt
In beweging willen zijn en blijven
Een verschil willen maken in het leven van mensen

Durf jij het anders te doen?

Laten we dan eerst eens kort bellen of online kennismaken. Dan beantwoord ik al je vragen. Zonder verplichting, gewoon om eens te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt.
1. We bellen of maken online kennis, max 20 minuten.
2. Beide partijen enthousiast? We spreken af op mijn kantoor of bij jullie. We bespreken de huidige situatie en de gewenste situatie. Bij enthousiasme plannen we een sessie in.
3. We plannen een datum voor een teamsessie voor een dagdeel.
4. Teamsessie vindt plaats.
5. Telefonische evaluatie.
Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk

Wilfred weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Hij heeft de sessie aangepast aan onze behoefte. Hij heeft mij de tools in handen gegeven om op een andere manier naar de capaciteiten van mijn collega’s te kijken. Hierdoor ben ik in staat om mijn collega’s op een positieve manier te beoordelen en ze in hun kracht te zetten. Ik kan Wilfred van harte aanbevelen. Zijn prettige, rustige manier van werken waardeer ik. Ik zou het zo nog een keer doen. Dankjewel Wilfred!

Mirjam Hummeling, Eigenaar Plus budget – budgetbeheer, bewindvoering en mentorschap

Mirjam Hummeling
15-03-2023

Dit is de kracht die hem onderscheidend maakt

Wilfred heeft een oprechte houding om anderen verder te willen helpen. Dit is de kracht die hem onderscheidend maakt ten opzichte van anderen en de reden dat zijn sessies zo waardevol zijn.
Maarten den Oudsten, eigenaar Wecruitment & Broccoli Agency
Maarten den Oudsten
20-05-2021
Precies wat je nodig hebt

Wilfred doet aan dialoogtraining. Hij beheerst de theorie zo goed dat de training altijd precies is wat je nodig hebt. Hij koppelt de training aan de behoefte van de mensen. Wat me vooral bijstaat is dat Wilfred me heeft geleerd hoe je communiceert met mensen, dat vond ik heel inspirerend. Ik kan het absoluut aanraden om je te laten coachen of trainen door Wilfred!

Oprichter Zelf Leads genereren & Online marketeer bij Physical Leads
Pieter Kern
20-10-2022

Wat jij uit een strategie sessie haalt:

Duidelijke strategie en concrete afspraken: Heldere strategie, die tot stand komt door teamleden zelf. Duidelijke afspraken in gedrag, normen en teamwaarden. Het stimuleren van de autonomie
Verantwoordelijke teamleden: Het stimuleren van de autonomie zorgt voor verantwoordelijkheid onder teamleden. Door mensen hierop aan te spreken, wordt beleid ook echt gedragen.
Daadkrachtige collega's: Inspraak krijgen zorgt voor daadkracht. Als jouw stem belangrijk is, je gehoord en gezien wordt, ontstaat drive om de doelstellingen te behalen.
Energiek team: Deze werkwijze zorgt voor positieve energie, energieke collega's en een fijne team sfeer.
Onderlinge verbinding : Vaak zijn we geneigd om ons te focussen op de problemen, op de symptomen. Terwijl de verbinding van mensen vaak de sleutel is.
Synergie : Een gevolg van structureel investeren in je mensen is synergie. Met elkaar geweldige resultaten behalen. Beter dan je voor mogelijk hield.
Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk
Deze sessie is een eerste stap om meer uit je mensen te halen. Om ze te inspireren en in beweging te krijgen. Op termijn zal je merken dat mensen minder vaak ziek zijn en langer bij je blijven werken.

Van 'top down' naar de mens centraal

Stel je voor dat je de sleutel in handen hebt om mensen aan je te binden. Teamleden zijn minder vaak ziek en werken vol passie en bevlogenheid.

We kunnen bellen of online kennismaken (max 20 minuten). Laat me weten wat je voorkeur heeft, dan stemmen we af wanneer we contact hebben.
Kennismakingscall

Plan kennismakings call

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een sessie en wat kost het?

Een dagdeel van 9.00 – 12.30 of van 13.30 – 17.00.

Kosten: €1.195,-.

Waar vinden sessies plaats?

Als bedrijf ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een ruimte met een flipover, papier en stiften.

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen aan een sessie?

Maximaal 10 deelnemers. Groepen groter dan 10 deelnemers: op aanvraag.

Wat doet De Intrinsieke Motivator nog meer naast strategie sessies?

Professionele podcast interviews. Visie ontwikkeling en uitdragen van de visie van de CEO van het bedrijf door middel van een professioneel podcast interview. Het doel hiervan is om draagvlak te creëren met je mensen, klanten en partners. Zo’n interview kan heel goed werken voorafgaand aan een ontwikkel of verander traject.

Wat is er nog meer mogelijk met podcast interviews?

Het is mogelijk om aan het einde van talent ontwikkeling programma’s, management training programma’s, leiderschapsontwikkeling of andere ontwikkel trajecten af te sluiten met een ‘deelnemers podcast’.

Deze podcast is een aandenken voor de deelnemers zelf. In een kort interview wordt hen gevraagd naar wat ze uit het programma of traject hebben gehaald en wat ze nooit meer willen vergeten, en willen gaan doen met de opgedane kennis en inzichten. Dit ter beklijving van het programma.

Tijdelijke kennismakingsactie
2 uur sessie op ons kantoor in Utrecht of visie podcast interview, geen € 1.195,- maar € 195,-.
×

 

Hoi!

Klik op een van de onderstaande contacten om te beginnen met chatten.

× Hoe kan ik je helpen?