Over ons

De Intrinsieke Motivator

Gedoe in je team of een probleem in je organisatie vraagt om gedragsverandering. Ik geloof erin dat mensen en teams veranderen vanuit intrinsieke motivatie. Vanuit leiderschap mensen inspireren en aanspreken op hun autonomie en drive.

Kernwaarden

Inspiratie
Je mensen in beweging krijgen door ze intrinsiek te motiveren.
Beweging
In beweging zijn en blijven als persoon, team en organisatie.
Verbinding
Met elkaar groeien, van elkaar leren en elkaar inspireren.
Humor
Neem jezelf niet te serieus, heb plezier en geniet van de groeipijn in ontwikkeling.

Onze missie

Leiderschap en cultuur 

Mensen vertellen wat ze moeten doen op basis van je positie is niet meer van deze tijd. Tijdens teamsessies kan je teamleden aanspreken op hun verantwoordelijkheid. Betrek mensen bij het beleid en neem de huidige teamwaarden onder de loep. Gedrag bepaalt de cultuur en de cultuur verander je door ander gedrag.

Mijn ‘Leiders van nu’ podcast al geluisterd?
⎯  Hi 🖐

Mijn naam is Wilfred Prins

Ik help je om meer uit je team te halen en om mensen te inspireren

Over mij

Ik geloof erin dat mensen veranderen vanuit intrinsieke motivatie. Hier kan je op inspelen door teamleden aan te spreken op hun autonomie. Dit zorgt ervoor dat beleid ook echt gedragen wordt.

Ondernemerschap

Van 2013 tot 2022 was ik algemeen directeur van Brand Solutions, een salesbedrijf dat ik zelf oprichtte. Met de focus op  leiderschap en persoonlijke ontwikkeling leerden we mensen de skills die je eigenlijk op school had moeten leren. Met drie succesvolle vestigingen en een team van 90 gepassioneerde individuen hebben we mooie resultaten behaald door onze mensen centraal te stellen.

Practise what you preach

Zelf laat ik me graag coachen en trainen door de allerbesten. Met Albert Sonnevelt deed ik een 24 uurs coaching. Anatol Kuschpeta is al jarenlang mijn coach en samenwerkingspartner. Anatol is topcoach van het Nederlandse bedrijfsleven en werkt en werkte o.a. voor Albert Heijn, Rabobank, FrieslandCampina en Hallmark.

Leiders van nu podcast

Mijn filosofie toets ik wekelijks in mijn podcast ‘Leiders van nu’. Hier ga ik in gesprek met inspirerende leiders en experts op het gebied van leiderschap en ontwikkeling. Met o.a. Ynzo van Zanten, voormalig evangelist van Tony’s Chocolonely en Ilse Overwater, directeur private banking bij Rabobank sprak ik over verandering, leiderschap en ondernemerschap.

Samenwerking

In samenwerking met Spreken voor publiek ontwikkelde ik de cursus ‘Spreken als een leider’, waar we spreken gebruiken als tool voor ontwikkeling in leiderschap.

De Nieuwe Tak

In 2022 richtte ik samen Met Huibert-Jan van Roest De Nieuwe Tak op. De Nieuwe Tak is een club voor verschilmakers en ondernemers die niet van ondernemersclubs houden.  https://denieuwetak.nl/

Plan een kennismakings call!
10 min: nergens aan vast en alles duidelijk